Vanhemmat
IDAN PUUTARHA

Kotimaisessa kouluikäisille suunnatussa ohjelmassa tutustutaan kotipuutarhan antimiin, opetellaan niiden kasvatusta ja lopuksi valmistetaan yllättäviä, mutta helppoja ja herkullisia ruokia, jotka sopivat pienillekin kotikokeille. Juontajana toimii Junior MasterChefin voittaja Ida O'Mahoney yhdessä äitinsä Annan kanssa.

Seuraavat jaksot: 23.04.2014 klo 08.31
MAIJA MEHILÄINEN

Suursuosittu klassikkosarja Maija mehiläinen pörrää ruutuun uudestaan dubattuna versiona. Maija on utelias tyttömehiläinen, joka on innokas tutustumaan kaikkeen uuteen ympärillään. Iloinen Maija saa paljon ystäviä, mutta joutuu joskus myös tukaliin tilanteisiin niin kuin lapsilla on tapana.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 11.30
MIFFY JA YSTÄVÄT

Alle kouluikäisille suunnattu animaatiosarja pienestä jänötytöstä, hänen perheestään ja ystävistään. Sarja perustuu hollantilaisen kirjailijan ja kuvittajan Dick Brunan lastenkirjoihin, joista ensimmäinen julkaistiin jo 1955. Selkeän yksinkertainen kuvitus ja ihastuttavast tarinat ovat hurmanneet perheen pienimpiä ympäri maailmaa yli 40 kielellä.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 07.40
MANSIKKA-MARJA 2D

Mansikka-Marja on kaikkien tuntema pikkutyttöjen suosikkihahmo. Hänen elämänsä parhaat ystävät ovat pikkusisko Omelia ja Rahka-kissa. Seikkailuissaan he joutuvat hassuihin ja ihmeellisiin paikkoihin - kuten Keksinkulmaan. Matkan varrella hän saa myös valloittavia uusia ystäviä, kuten Nektariinan, Marengin ja Kinkerin.

Seuraavat jaksot:
UNKARILAINEN SATUKIRJA

Suomeksi puhuttu viehättävä animaatiosarja vanhoista unkarilaisista kansansaduista. Sadut on kerätty eri puolilta Unkaria ja eri alueiden piirteet näkyvät taustaväreissä, kuvioissa ja hahmojen puvuissa.

Seuraavat jaksot: 26.04.2014 klo 14.10
SHERLOCK - LASTEN SALAPOLIISISEIKKAILU

Kotimainen salapoliisiseikkailu, jossa lapset pääsevät testaamaan mestarietsiväntaitojaan. Jokaisessa jaksossa kaksi joukkuetta vierailee mielenkiintoisella työpaikalla ja yrittää selvittää, kuka työntekijöistä ei ole oikeasti se, joka väittää olevansa. Joukkueet tapaavat työntekijöitä ja keksivät heille kysymyksiä, joiden avulla he yrittävät paljastaa huijarin.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 16.50
PAJUNKISSAMETSÄ

Kotimainen vuonna 2012 valmistunut animaatiosarja pikkusiskosta, joka eksyttyään sisarestaan löytää tiensä takaisin kotiin avuliaiden metsän eläinten opastuksella. Huimasta seikkailusta selvittyään pikkusisko oppii tärkeitä hyveitä, kuten ystävällisyyttä, avuliaisuutta, kiitollisuutta ja sinnikkyyttä.

Seuraavat jaksot: 25.04.2014 klo 09.20
NOITATYTTÖ BIBI

Vauhdikas animaatiosarja 12-vuotiaasta Bibistä, joka on perinyt äidiltään Barbaralta taikavoimia. Noitatyttö Bibi ja hänen taikaluutansa Omppu ovat vasta aloittelijoita taikavoimien käytössä ja siitä seuraa monia hauskoja tilanteita. Sarja on suomeksi puhuttu.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 14.30
KOTIVIIDAKON KUNINGAS

Animaatiosarja leijonaperheestä, jossa äitileijona on koko päivän töissä ja isäleijona hoitaa kotia sekä seitsemää vilkasta pentua. Kaikki keinot on käytettävä, jotta huusholli ei ajaudu täydelliseen kaaokseen, kaikilla lapsilla riittää hauskaa puuhaa ja hankaliin kysymyksiin löytyy vastaukset. Onneksi isäleijona osaa tehdä vaikka vesipuiston olohuoneeseen ja selittää miksi kuu ei tipu taivaalta. Suomeksi puhuttu saksalainen animaatio.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 08.05
KELTAISEN KIRAHVIN ELÄINTARINOITA

Keltaisen Kirahvin eläintarinoita on 26-osainen pala-animaatiosarja. Jokaisessa jaksossa kerrotaan eri eläimestä ja kaikkiin jaksoihin sisältyy runo. Elokuvat kertovat villieläimistä tiikeristä hylkeeseen ja tutuista lemmikeistä kuten kissasta ja koirasta. Tarinat tapahtuvat eri puolilla maailmaa Borneon viidakoista Grönlannin jäätiköille. Keltainen Kirahvi on mukana kaikissa kertomuksissa. Se huolehtii ystävistään, niin eläimistä kuin ihmisistäkin ja jakaa heidän kokemuksensa.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 12.30
HUNAJAPUPUSET

Seikkaile Sophian ja suloisten Hunajapupusten kanssa!Eräänä päivänä 14 pupua kuljetettiin omasta kodistaan, Pupumaasta ihmisten maailmaan, täyttämään heille määrättyä tehtävää, jonka Kaksi Kuningatarta antoi. Pupujen saapuessa he tapaavat ihmistytön, Sophian, ja ystävystyvät heti. Sophian unelma on tulla Euroopan parhaaksi kondiittorimestariksi. Sophia pitää puput piilossa kaikilta, jopa vanhemmiltaan, mutta asia paljastuu, kun kaikki huomaavat että puput ovat todellisia. Yhdessä he leipovat ihania makupaloja, ja jokainen Hunajapupu leipoo oman erityisherkkunsa.

Seuraavat 2 jaksoa:

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 07.01
VJ DJ

VJ on 13-vuotias musiikkia rakastava tyttö, oikealta nimeltään Viivi-Juulia. VJ on huippusuosittu DJ, mutta vain omassa pikku huoneessaan, jossa hän miksaa ja skrätsää haaveillen tähteydestä. Aina kun mahdollista hän auttaa paikallisessa musiikkikaupassa, koska musiikki on hänelle koko elämä.Suomeksi puhuttu australialainen animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 24.04.2014 klo 17.00
OLLIN MERENALAISET SEIKKAILUT

Olli on pieni keltainen sukellusvene, josta tulee isona ihan oikea merenalainen tutkimusalus. Joskus Olli ei malttaisi keskittyä opetukseen, vaan harhautuu seikkailuihin aaltojen alla asustelevien ystäviensä kanssa, joskus hieman vaarallisillekin vesille.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 09.35
WINX-KLUBI

Vauhdikas animaatiosarja teini-ikäisistä keijuista, jotka joutuvat puolustamaan hyvää energiaansa noitien pahaa vastaan. Keiju-tytöt joutuvat seikkailuihin kaikkialla maailmankaikkeudessa ja he saavat oppeja yliluonnollisille voimilleen alan parhailta kouluttajilta Alfean korkeakoulussa. Samaan aikaan noidat kouluttautuvat Pilvitornin korkeakoulussa omiin jäyniinsä... Italialaista alkuperää oleva piiretty sarja on puhuttu suomeksi.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 18.05
HAUSKAT ELÄINPERHEET

Kotimainen eläinohjelma, jossa näyttelijä Juha Varis hauskuuttaa suomalaisten villieläinten äänenä. Ohjelmassa tapaamme mm. kisaavia karhuja, taistelevia metsoja ja hellyyttäviä ketunpoikasia.

Seuraavat jaksot: 22.04.2014 klo 07.40
WOTWOTIT

Wotwotit ovat kaksi hassua ja uteliasta avaruusolioita, jotka saapuvat tutkimaan maapallon ihmeitä avaruusaluksellaan. Höyrymoottori savuten he laskeutuvat keskelle eläintarhaa. Ihmettelyn aihetta riittää loputtomasti, kun wotwotit löytävät kaikki eläintarhan omituiset otukset tutkiessaan ympäristöä, ajellen lentävillä istuimillaan. Suomeksi puhuttu australialainen animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 09.50
MANON

Manon on suloinen lettipäinen tyttö, joka elää maatilalla ja rakastaa kaikkia eläinystäviään ainakin yhtä paljon kuin pilkullista mekkoaan. Manonin aurinkoisiin päiviin mahtuu monta seikkailua, jotka hän jakaa Bingo-koiran, Melba-kissan ja muiden iloisten eläinystäviensä kanssa! Manon on tomera ja hauska haaveilija, jonka kanssa vietetty päivä jättää hyvän mielen. Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 09.10
LINUS

Pienenpieni lokinpoika Linus asustelee valaan selässä, eikä tiedä osaavansa lentää. Linuksella on hyviä ystäviä, kuten hassunkurinen jänis Bella ja vauvavalas Jambo. Heidän kanssaan hän keksii hauskaa touhua ihastuttavalla saarella, josta löytyy monenmoisia mukavia otuksia. Linuksella on taikatasku, josta löytyy melkein mitä tahansa tarpeellista, kuten lentävä matto tai kaukoputki. Korealainen animaatio, joka sopii myös perheen kaikkien pienimmille.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 07.30
AAPON JA TIIAN SEIKKAILUT

Aapo ja Tiia asuvat suurkaupungin keskuspuistossa, kaukana ruuhkaisesta hulinasta. Heidän kotinsa on puistossa sijaitsevan järven pienellä saarella, josta löytyy kaikki mitä seikkailumieliset kaverukset voivat toivoa: yllättäviä luonnon ihmeitä ja omituisia hauskoja otuksia. Suomeksi puhuttu alle kouluikäisille suunnattu animaatiosarja perustuu Joel Stewartin lastenkirjoihin.

Seuraavat jaksot: 26.04.2014 klo 07.00
VIIDAKON VEIJARIT

Uutiskatsaus viidakosta. Tiikeriksi itseään luuleva Mauri-pingviini, Mikke-gorilla ja muut viidakon veijarit paljastavat mitä viidakossa todella tapahtuu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 26.04.2014 klo 19.25
MYYRÄN YSTÄVÄT: HEPOKATTI

Pikku Hepokatin mukana pääset sukeltamaan pienenpienten kipittäjien ja mönkijöiden maailmaan. Ketterän sankarimme tielle osuu hupaisia sattumia ja yllättäviä vaaroja, mutta uskollisen viulunsa avulla Hepokatti pääsee kiipelistä kuin kiipelistä.

Seuraavat jaksot: 27.04.2014 klo 12.55
KULTAKALANI ON ILKIMYS

Pienen Peetu-pojan kultakala ei ole siitä ihan tavallisimmasta päästä. Amiraali Pulppu hyödyntää ovelaa mieltään ja liukasta kieltään pyrkimyksissään valloittaa maailma. Peetu taas saa todella laittaa itsensä likoon yrittäessään pelastaa kaupunkinsa, itsensä ja koko ihmiskunnan kerta toisensa jälkeen kultakalansa edesottamuksilta. Asiaa mutkistaa myös se, ettei kukaan tunnu uskovan Peetun tarinoita ilkeästä lemmikistään.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 19.00
VIKKE VIIKINKI

Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu.

Seuraavat jaksot: 18.04.2014 klo 08.05
TELLUS TÄHTINEN

Tellus Tähtinen on koko perheen musiikilla maustettu lastenohjelma, jossa miesjuontaja ja ulkoavaruudesta tullut avaruusolio Tellus pohtivat jokaisen lapsen ja perheen haastavia kysymyksiä aina universumin ihmeellisyydestä arkipäiväisiin haasteisiin.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 12.40
TAKKUTARHA

Ville ja Jonna ovat parhaat kaverukset, jotka asustelevat omituisten otusten maailmassa. Ville on pörröinen karvispoika, jolle sattuu kommelluksia, mutta Jonna tulee apuun aina kun tarvitaan. Koulukaveri Junnu taas on ihastunut Jonnaan ja yrittää jatkuvasti nolata Villeä, mutta päätyy itse lopulta noloon tilanteeseen eikä koskaan opi. Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 23.04.2014 klo 19.45
CODE LYOKO

Code Lyoko kertoo neljästä koululaisesta, jotka käyvät koulua sisäoppilaitoksessa. Yumi, Jeremy, Odd ja Ulrich löytävät vanhasta koulunsa vieressä olevasta tehtaasta suuren supertietokoneen. Pian he huomaavatkin, että supertietokoneen avulla he pääsevät Lyoko-nimiselle planeetalle - tästä alkaa suuri seikkailu!

Seuraavat jaksot: 24.04.2014 klo 19.30
TI-TI NALLE: KARAOKE

Ti-Ti Nallen Karaokessa voit itsekin laulaa Riitan mukana tuttuja iloisia ja opettavaisia lauluja.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 06.55
SAMU

Suomeksi puhuttu ranskalainen animaatiosarja 8-vuotiaasta Samusta. Koululaisen värikkääseen arkipäivään kuuluu hauskanpitoa kavereiden kanssa, mutta koulunkäynti ei ole aina herkkua. Samun perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi myös vaari, jolta saa hyviä neuvoja kaikkiin elämän pulmatilanteisiin. Joskus edes vaarin neuvot eivät auta vaan johtavat Samun entistä suurempiin kommelluksiin.

Seuraavat jaksot: 14.05.2014 klo 14.00
1001 YÖN TARINAT

Animaatiosarja 1001 yön tarinat tuo vanhat arabialaiset sadut ruutuun nykyaikaisena versiona. Sinbad, Aladdin ja Ali Baba sekä muut tarujen sankarit seikkailevat kiehtovissa ja hauskoissa tarinoissa, joissa vilisee merenneitoja, keisareita, lampun henkiä ja muita mielikuvituksellisia satuhahmoja.

Seuraavat jaksot: 26.04.2014 klo 15.30
MADAGASCARIN PINGVIINIT

Madagascar-elokuvaan perustuva suomeksi puhuttu animaatiosarja, jossa New Yorkin eläintarhan asukit käyvät jatkuvaa nahistelua siitä, kuka onkaan eläintarhan valtias. Pingviinien valiojoukko - Kowalski, Rico, Alokas ja Kippari - puolustaa innokkaasti asemiaan ja keksii ratkaisut tukalissakin paikoissa, vaikka useimmiten heidän omaperäinen kekseliäisyytensä johtaa entistä hullumpiin tilanteisiin. Mikään vastoinkäyminen ei kuitenkaaan masenna näitä toimintasankareita.

Seuraavat jaksot: 24.04.2014 klo 18.30
LUCKY LUKEN UUDET SEIKKAILUT

Supersuosittu sarjakuvasankari, varjoaan nopeampi Lucky Luke seikkailee taas. Maailman fiksuin hevonen Jolly Jumper vie vaeltavaa cowboyta pitkin Villiä länttä, jossa rosvot mellastavat ja apua tarvitaan. Usein matkaan liittyy maailman vähä-älyisin koira Rantanplan ja suunnitelmat muuttuvat, kun aina pahoissa aikeissa liikkuvat Daltonin veljekset ilmestyvät kuvioihin.

Seuraavat jaksot: 26.04.2014 klo 16.30
LATE LISKO

Animaatiosarja pienestä ja sisukkaasta Late Liskosta, joka vilistää hiekka-aavikolla ja etsii vettä. Muut aavikon asukit, kuten korppikotka, hyeena, mangusti ja kana tuovat liikaakin vauhtia ja vaarallisia tilanteita Laten elämään. Hyvällä tuurilla ja oikealla asenteella Late kuitenkin aina selviää pinteestä jatkaakseen taas vipellystään kohti vilvoittavaa keidasta.

Seuraavat jaksot: 07.05.2014 klo 19.50
LEONARDO

Leonardo on huiman kekseliäs tiedemies, jolta syntyy päivittäin mitä nerokkaimpia keksintöjä. Hän keksii ratkaisun mihin tahansa pulmaan, mutta kun kömpelö apupoika Pasi testaa Leonardon viimeisimmät viritykset, lopputulos on melkoista sotkua. Jokaisen jakson lopussa on tietoisku oikeista keksinnöistä, joita Leonardo yritti saada toimimaan, huonolla menestyksellä. Suomeksi puhuttu ranskalainen animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 27.04.2014 klo 12.10
KUNINGAS ARTHURIN KATASTROFIT

Komediallinen seikkailusarja Kuningas Arthurista, monien epäonnisten retkien sankarista. Arthurin rohkeudella ja innokkuudella ei ole rajoja hänen hankkiessaan eksoottisia lahjoja vaativalle prinsessa Guineverelle, josta Arthur toivoo itselleen kuningatarta. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 26.04.2014 klo 13.30
OUNOU!

Hullunhauskassa piilokamerasarjassa lapset höynäyttävät aikuisia monin eri tavoin.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 17.00
KIOKA

Suloisessa animaatiosarjassa utelias ja mielikuvituksekas pieni Kioka-tyttö ravistaa lumisadepalloaan ja päätyy lumiseen ihmemaahan, jossa kaikki hänen rakkaat leluystävänsä heräävät eloon. Puhuttu suomeksi.

Seuraavat jaksot: 22.04.2014 klo 07.30
BEYBLADE: METAL FURY

Tässä animesarjassa myyttiset henget tuovat taianomaisen lisänsä kiekkokisoihin, joissa kohtaavat hyrrätaitojen parhaat mestarit. Gingka Haganen elämä mullistuu täysin, kun hän saa kuulla olevansa yksi legendojen bleidaajista. Nyt Gingkan ja hänen ystäviensä on kierrättävä turnauksia ympäri maailman löytääkseen muut legendojen bleidaajat, sillä vain he voivat kukistaa tuhon jumala Nemesiksen.

Seuraavat jaksot: 26.04.2014 klo 19.30
MUN OMA LEMMIKKI - PONIKOULU

Kotimaisen lemmikkiohjelman neljännellä kaudella tutustutaan 20 ponin omistajaan, 20 eri poniin ja heidän yhteiseen harrastukseensa. Jokaisessa jaksossa kerrotaan ja näytetään yksi ponin hoitoon liittyvä asia. Kokonaisuutena sarja muodostaa Ponikoulun, jossa lapset kertovat omin sanoin, miten ponia tulee hoitaa.

Seuraavat jaksot: 27.04.2014 klo 12.00
WALTER JA TANDOORI

Kanadalainen animaatiosarja käsittelee luonnonsuojelua humoristisen parivaljakon seikkailujen kautta. Keksijä-Walter rakastaa tavaroiden kierrätystä ja korjaamista eikä suvaitse saastuttamista tai luonnonvarojen tuhlausta. Tandoori, vilkas intialainen kana, auttaa Walteria ympäristönsuojelutempauksissa, mutta aiheuttaa samalla monenlaisia sekaannuksia.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 16.25
LITTLEST PET SHOP

Tutut Littlest Pet Shop -eläinhahmot seikkailevat nyt uudessa animaatiosarjassa! Hauskanpitoa rakastava Blythe pitää huolta lemmikeistä Littlest Pet Shopissa ja yllätyksekseen hänellä on ainutlaatuinen kyky puhua lemmikkien kanssa. Sarja on suomeksi puhuttu.

Seuraavat jaksot: 23.04.2014 klo 08.05
POKÈMON

Ash on 10-vuotias poika, jonka suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Ashin ensimmäinen Pokémon on Pikachu, jolla on erittäin sähköinen luonne. Tämä japanilainen piirrossarja on puhuttu suomeksi.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 15.05 26.04.2014 klo 09.00
RASTAHIIRI

Rastahiiri bändeineen ratkoo rikoksia sekä musisoi brittiläisessä tuoreessa animaatiosarjassa. Suomeksi puhuttu.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 10.05
TEINI-IKÄISET MUTANTTININJAKILPIKONNAT

Maailman kuuluisimmat mutanttikilpikonnat aivan uusissa seikkailuissa!

Seuraavat jaksot: 27.04.2014 klo 09.25
GUMBALLIN MIELETÖN MAAILMA

Gumball on poikakissa ja varsinainen vauhtiveikko, joka joutuu monenmoiseen pulaan eikä ikinä ota opikseen. Itse hän kokee olevansa vain tilanteen uhri. Gumball on myös pihkassa sarvipäiseen maapähkinä -tyttöön nimeltä Penny, joka ei täysin vastaa tunteiden paloon. Kaikesta huolimatta Gumball on luotettava ja uskollinen ystävä, joka mielettömistä seikkailuistaan huolimatta on kiltti sielu.

Seuraavat jaksot: 27.04.2014 klo 08.35
PAAVO PESUSIENI

Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 16.00 26.04.2014 klo 08.35
JUNIORIN 10 KYSYMYSTÄ

Juniorin 10 kysymystä on tietovisa, missä voi voittaa itselleen vuoden Juniori-tietäjän tittelin. Joka viikonloppu neljä Juniorin katsojaa ottaa mittaa toisistaan Junnun ja Nupun kannustamana. Visaa juontaa Annika.

Seuraavat jaksot: 26.04.2014 klo 14.00
PETTERI-ENO

Petteri-eno on Juniorin oma temppumaakari ja rytmikone, joka vierailee studiolla sunnuntaiaamuisin. Petterin kanssa opetellaan hauskoja sirkustemppuja ja erikoistaitoja, askarrellaan ja laulellaan, sekä tehdään monenlaista muuta mukavaa. Petteri-enolla on myös harvinainen lemmikki, hassu puhuva sirkuskarhu Urmas, jota vielä hieman ujostuttaa tulla katsomaan Juniorin katsojia.

Seuraavat jaksot: 27.04.2014 klo 09.41
JUNIORIN AAMUJUMPPA

Aamujumpata voi koska tahansa. Lähde mukaan seikkailemaan, juontajien kanssa jumppaamaan!

Seuraavat jaksot: 26.04.2014 klo 08.00
ONNENPÄIVÄ: VIESTIKESKUS

Viestikeskus on pullollaan katsojien hauskoja viestejä.

Seuraavat jaksot: 26.04.2014 klo 08.54
JUNIORIJUMPPA

Venytys, venytys, hyppy ja pomppu, mallia näyttävät Junnu ja Nuppu!

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 08.30
ONNENPÄIVÄ: POSTIPÄIVÄ

Juniorin Postipäivässä iloiset juontajat näyttävät lasten lähettämiä piirustuksia.

Seuraavat jaksot: 27.04.2014 klo 08.54
RYHMYMAAN TAIKAKIRJA

Ryhmymaan kristallista tutut hahmot jatkavat hulvatonta seikkailuaan. Prinsessa Gwendolyn on yhä kirottu, ja tällä kertaa sankarit jahtaavat Suurta taikakirjaa ja siinä lukevaa parannusloitsua. Ritareiden aikaan sijoittuva suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 17.15
SUPERSINTIT

Suomeksi puhuttu ranskalainen animaatiosarja tavallisista pienistä koululaisista, jotka saavat yllättäen supervoimia ja muuttuvat sankareiksi yhdeksi päiväksi. Samalla heidän heikkoutensa muuttuvat vahvuuksiksi, joilla he selviävät kiperistä tilanteista. Vaikka supervoimat ovat vain väliaikaisia, usko omiin kykyihin jää pysyväksi.

Seuraavat jaksot:
EVELIINA

Eveliina on suloinen pieni koalatyttö, joka on utelias ja innokas oppimaan uutta. Rauhallisesti etenevässä hyväntuulisessa sarjassa seurataan Eveliinan jokapäiväistä elämää, jossa iloa tuovat perhe ja ystävät, kuten elefantti, koira, karhu, tiikeri ja sammakko.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 07.10
KUNG FU PANDA

Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia tunkeilijoilta.

Seuraavat jaksot:
MIMOSA JA PETTERI

Mimosa on energinen ja utelias inuiittityttö. Hänen ystävänsä Petteri on rauhallinen ja leppoisa pingviini, joka suostuu Mimosan mieliksi leikkimään supervoimilla varustettua sankaria. Luvassa on vauhdikkaita seikkailuja lumisessa ympäristössä.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 07.45
ELLA ELEFANTTI

Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 12.01
KASPERIN KAUHUKOULU

Ystävällinen Kasper-kummitus on niin lasten kuin aikuisten rakastama sarjakuvien ja piirrettyjen hahmo, joka on aina mieluummin hankkinut ystäviä kuin pelotellut ketään. Nyt Kasper on saanut oman seikkailuntäyteisen sarjan, jossa kaamea kauhukoulu koettaa muokata ihmisistä pelottavia koneita...!

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 17.30
OLIPA KERRAN AVARUUS

Ranskalaisen Albert Barillen luoma opettavainen ja jännittävä animaatiosarja sijoittuu avaruusasemalle, josta käsin matkustetaan eri planeetoille ja tutkitaan avaruuden ilmiöitä. Sarja on suomeksi puhuttu.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 13.30
MUUMIEN MAAILMA

Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Seuraavat jaksot: 19.05.2014 klo 10.20
BENJAMIN

Suosittu saksalainen animaatiohahmo Benjamin elefantti seikkailee Juniorilla! Benjamin on aivan ainutlaatuinen eläintarhan asukki, hän osaa puhua ihmisten kieltä. Kiltti ja ystävällinen, mutta hieman kömpelö Benjamin on aina valmis auttamaan.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 06.00
YSTÄVÄMME SUSU

Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatio kertoo 7-vuotiaista ystävyksistä ja heidän seikkailuistaan merenrantakaupungin naapurustossa.

Seuraavat jaksot:
ROBOTTIJENGI

Uusi animaatiosarja jännittävästä elämästä robotiikkaan keskittyvässä teknisessä koulussa. Sarjan lapsinerosankari koulukavereineen kohtaa monenlaisia päivittäisiä vastoinkäymisiä, joista selvitään neuvokkuuden ja itse rakentamiensa robottien avulla.

Seuraavat jaksot: 22.04.2014 klo 17.15
AVA, RIKO JA TEO

Suomeksi puhuttu paperianimaatio kolmen eläinystävän seikkailuista.Teo on pehmeä halinalle, Ava viehättävä kirahvi ja Riko on vilkas kaniini. Tarinaa vievät eteenpäin kertojina kuultavat lapset, jotka tarpeen tullen voivat lisätä uusia esineitä ja asioita Avan, Rikon ja Teon seikkailuun. Jakson lopussa näytetään, kuinka voit itse askarrella jaksossa nähtyjä kuvia.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 10.20
LELUMAAN NIKSU

Lelumaan Niksu on 4-vuotias poika, joka asuu Lelumaan taianomaisessa ja värikkäässä maailmassa, jossa leikkikalut ovat eläviä ja jonne aikuisilla ei ole asiaa. Siellä Niksu yhdessä ystäviensä kanssa kokee monia jännittäviä seikkailuja. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 09.20
REDAKAI

Redakai kertoo 15.-vuotiaasta Ky-pojasta, joka kulkee ympäri maailman yhdessä Maya ja Bloomer -ystäviensä kanssa etsien Kairua. Kairu on alkukantainen energianlähde, jota Kyn vastustajat etsivät.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 19.30
PORORO

Kaukana ihmisten ilmoilta on rauhallinen, lumen peittämä saari. Metsässä saaren keskellä on pieni, eläinten asuttama kylä. Kukaan ei tiedä kuinka eläimet tulivat saarelle, mutta ne päätyivät elämään yhdessä saaren ainoassa kolkassa, jossa aurinko paistaa lämpimämmin eikä tuuli puhalla niin kylmästi. Tässä kylässä elää ystävineen Pororo, utelias ja vallaton pieni pingviini. Korealainen suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 26.04.2014 klo 06.00
PIXI JA TAIKASEINÄ

Tunnettuun lastenkirjasarjaan perustuva animaatiosarja. Pixi-poika leikkii metsässä ja löytää taikaseinän, joka osaa vastata kaikkiin hänen mieltään askarruttaviin kysymyksiin eläimistä, ihmisistä, luonnosta, tekniikasta ja historiasta. Taikaseinän tv-ruutu näyttää filmejä ja animaatioita, joista jokainen voi oppia uutta. Niin myös Pixi, joka päivän opetuksista viisastuneena keksii aina uusia entistä hauskempia leikkejä ystävilleen.

Seuraavat jaksot: 28.04.2014 klo 12.40
KATTI KAIKEN TIETÄÄ!

Dr. Seussin maailmankuuluihin lastenkirjoihin perustuva uusi animaatiosarja tietäväisestä ja uteliaasta kissasta. Yhdessä 6-vuotiaiden Nickin ja Sallyn kanssa hän lentää ihmeellisellä kulkuneuvollaan opettaen lapsille tarpeellisia ja yllättäviä asioita ympäröivästä maailmasta. Mukana matkassa on myös lemmikkikala ja kaksi sähäkkää kaverusta, Eka ja Toka.

Seuraavat jaksot: 26.04.2014 klo 13.00
BRUNO JA BANSKUPOPPOO

Bruno on leikkisä pieni apina joka osaa pitää hauskaa! Kuten kaikki lapset Bruno on utelias, fiksu ja luovaa energiaa pursuava olento. Brunosta on hauska nauraa ja leikkiä ja sillä on melkein aina jotakin hauskaa mielessä itsenä ja ystäviensä hauskuuttamiseksi. Jokaisessa jaksossa Bruno kokee mielenkiintoisia ja jännittäviä seikkailuja, joissa on vahva panostus laskemiseen ja numeroihin, jotka auttavat tulevien vuosien oppimistilanteissa.Valokeilassa ovat myös Brunon eläinystävät, jotka tunnetaan Banskupoppoona. Ne ovat Brunon parhaita ystäviä ja leikkitovereita; aina valmiita hurraamaan Brunolle tai osallistumaan yhteiseen ilonpitoon. Banskupoppoo on joukko joiden varaan Bruno voi aina laskea, joskus aivan kirjaimellisesti.

Seuraavat jaksot: 24.04.2014 klo 12.15
ÖTÖKÄT!

Seuraa sankarimme hulvattomia seikkailuja hänen metsästäessään Puckia - ötökkää, jonka kiinni saamisesta saa maineen ja kunnian lisäksi suuren summan rahaa. Valitettavasti Murphyn suunnitelmilla on tapana mennä mönkään, eikä hän ole ainoa palkkiometsästäjä Puckin perässä...

Seuraavat jaksot: 25.04.2014 klo 16.50
DIEGO JA TÖLKINHENKI

Animaatiosarja Diego-kamelista ja Ziggy-nimisestä limutölkissä majailevasta hengestä. Ziggy ilmestyy toteuttamaan Diegon toiveet, mutta ennen kuin Ziggy ehtii toteuttaa kolmannen toiveen, tölkkiin menee hiekkaa ja taikominen ei enää onnistu. Sarjassa seurataan Ziggyn ja Diegon kommelluksia, kun Ziggy yrittää kaiken keinoin saada kolmannen toiveen toteutumaan, jotta pääsisi limutölkistä lopulliseen vapauteen.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 14.00
TUOMAS VETURI

Tuomas Veturi on iloinen höyryveturi, joka seikkailee hauskoissa ja värikkäissä tarinoissa veturi-, helikopteri- ja bussiystäviensä kanssa. Tuomas ystävineen asuu idyllisellä saarella, jossa seikkailuja riittää jokaiselle päivälle. Suosittu englantilainen sarja perustuu rakastettuihin Tuomas Veturi -kirjoihin. Puhuttu suomeksi.

Seuraavat jaksot: 26.04.2014 klo 08.10
TELETAPIT

Tiivi-Taavi, Hipsu, Laalaa ja Pai ovat teletappeja, jotka asustavat aurinkoisella ruohikkokentällä Teletappimaassa. He ovat kaikki eri värisiä ja heillä on vatsassaan televisioruutu, josta näkyy joskus ohjelmia oikeista lapsista. Apurina teletapeilla on robotti-imuri Nuu-nuu. Suomeksi puhuttu ohjelmasarja perheen pienimmille.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 06.30
SEIKKAILIJA DORA

Seikkailija Dora on animaatiosarja, jota katsomalla lapset oppivat englantia! Jokaisessa jaksossa seurataan 7-vuotiaan Doran ja hänen apinaystävänsä Nuutin jännittäviä seikkailuja. Dora ja Nuuti tapaavat uusia ystäviä, kokevat jännittäviä asioita ja kohtaavat haasteellisia tilanteita, joiden ratkaisemiseen tarvitaan katsojienkin apua. Etenkin eräs viekas kettu yritää parhaansa mukaan vaikeuttaa Doran ja Nuutin seikkailua!

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 08.31
PROFESSORI BALTHAZAR

Klassikkoanimaatio kertoo lempeästä ja nokkelasta professori Balthazarista, joka keksii ihmekoneensa avulla ratkaisun kaikkiin pulmiin. Balthazar opettaa esimerkillään kuinka mielikuvituksella ja luovuudella ratkaistaan hankalatkin tilanteet. Kroatiassa vuosina 1967-1974 tuotettu animaatiosarja on uudistettu vuonna 2007.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 08.20 26.04.2014 klo 08.25
FISH N' CHIPS

Fish n' Chips on vauhdikas 3D-animaatiosarja, jossa seikkailevat kuivalle maalle kaihoava Fisu-kala ja isänsä tyrannian alla elävä Kisu-kissa. Fisu ja Kisu ovat alinomaa toistensa kimpussa kiistakapulanaan Fisun esi-isän luu, jota Kisu tavoittelee mitä ovelimmin keinoin.

Seuraavat jaksot: 22.04.2014 klo 17.30
ICARLY

Amerikkalainen suomeksi puhuttu sarja, jonka pääosassa on Carly ja hänen paras ystävänsä Samantha. Tyttöjen temppuvideo päätyy vahingossa Splash Face -nettisivustolle. Hittiohjelmassa tytöt pääsevät sanomaan ja tekemään mitä mieleen juolahtaa.

Seuraavat jaksot: 27.06.2014 klo 16.00
ANGRY BIRDS TOONS

Huippusuositut Angry Birds -pelihahmot seikkailevat nyt 52-osaisessa animaatiosarjassa.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 15.55 27.04.2014 klo 10.15
VAMPYYRIKOULU

Suomeksi puhuttu animaatiosarja nokkelasta ja ystävällisestä vampyyripoika Oskarista, joka käy vampyyrikoulua hylätyssä vanhassa linnassa. Kaikki vampyyritouhut eivät kuitenkaan Oskaria innosta ja hän suorastaan kammoaa verta! Kouluikäisille suunnattu humoristinen sarja kertoo kommelluksista, joihin erilaiset kummajaislapset joutuvat opetellessaan olemaan oikeasti pelottavia.

Seuraavat jaksot: 22.04.2014 klo 17.45
PEPPI PITKÄTOSSU

Maailman vahvin tyttö Peppi Pitkätossu seikkailee suomeksi puhutussa kanadalaisessa animaatiosarjassa, joka perustuu Astrid Lindgrenin ihastuttaviin kirjoihin. Kekseliäs Peppi asuu Huvikumpu-nimisessä talossaan pilkullisen hevosensa ja apinansa, Herra Tossavaisen kanssa. Naapurin lapset Annika ja Tommi pääsevät mukaan Pepin huimiin seikkailuihin, joita ihmettelevät konstaapelit Kling ja Klang, Rouva Rissanen ja muut kylän asukkaat.

Seuraavat jaksot: 22.04.2014 klo 13.01
CHUGGINGTON

BBC:llä syksyllä 2008 aloittanut uusi pienille pojille suunnattu vauhdikas ja värikäs 3D-animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 07.15
PUNTTI JA PIIPERTÄJÄT

Jättiläinen Puntti arvailee minkä esineen kuvion pikkuruiset punalakkiset piipertäjät muodostavat. Hyväntuulinen arvausleikki perheen pienimmille.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 12.55
KAISLAN KOMERO

Kaisla on 4-vuotias tyttö, jonka komerosta löytyy vaatteita ihan mihin tarkoitukseen tahansa, prinsessalle, palomiehelle, intiaanille tai vaikka ballerinalle! Uusien vaatteiden myötä Kaisla ja hänen ystävänsä voivat hypätä mukaan seikkailuun mielikuvitusmaailmaan, jossa riittää jännittäviä tapahtumia ja paljon uutta opittavaa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 28.04.2014 klo 07.45
TESSU

Tessu-koira seikkailee palkitussa animaatiosarjassa, joka perustuu englantilaisen Mick Inkpenin rakastettuihin kirjoihin.

Seuraavat jaksot: 02.06.2014 klo 08.31
PIKKU JA JÄTTI

Pikku ja Jätti ovat hauska mutta epätavallinen pari, toinen iso ja leppoisa, toinen pieni ja pippurinen. Heille sattuu päivittäin hassunkurisia väärinkäsityksiä ja kommelluksia, joista selviää vain hyvällä tahdolla ja huumorilla. Pikku ja Jätti asuvat maaseudun rauhassa talossa, jossa on iso ovi ja pikku ovi, vaikka Pikku kieltäytyykin käyttämästä omaansa. Puutarhan lammikossa asustaa kaksi sammakkoa, omenapuussa on keinu, ja pihan perältä alkaa hurjan salaperäinen metsä. Englantilainen suomeksi puhuttu nukkeanimaatio.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 12.15
KASSU-KISSA

Klassikkoanimaatio kertoo sattumuksista Kulmatalossa, jossa asustaa omaperäinen kissa ystävineen. Värikkääseen joukkoon kuuluvat mm. etana, kenguru, ranskalainen koira ja vaaleanpunainen lohikäärme. Kulmatalon puutarhan laidalta löytyy myös mehiläispesä ja naapureina asustaa rottapariskunta lapsineen.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 09.05
OGGI JA TORAKAT

Oggi on laiskanpuoleinen kissa, joka pitää erityisesti TV:n katsomisesta ja syömisestä. Oggin rauhallisia päiviä häiritsevät hassut torakat, jotka tuovat Oggin päivään roppakaupalla naurua ja toimintaa.

Seuraavat jaksot: 24.04.2014 klo 19.00
SAKARIN SATUVETURI

Alle kouluikäisen animaatiosarjassa hurmaavat pehmoeläimet matkustavat Sakarin tarinajunalla lukunurkkaukseen kuuntelemaan yhdessä uutta satua. Maagisen kirjan sivuille pääsevät myös ihmislapset seikkailemaan. Sarja innostaa lapsia kirjojen pariin ja auttaa kehittämään mielikuvitusta.

Seuraavat jaksot: 24.04.2014 klo 07.15
RICHARD SCARRYN TOUHUKAS MAAILMA

Kaikille tuttu klassikkosarja, jossa Hessu-kissa, Mato Matala, Gorilla Banaani ja muut Richard Scarryn riemastuttavat hahmot seikkailevat jälleen Touhulan kaupungissa.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 10.30
YSTÄVIEN KYLÄ

Ystävien kylä on paikka, jossa ihmiset ja eläimet asustavat sopuisasti pitäen huolta toisistaan. Kaupungissa on poliisilaitos, ambulanssikeskus ja paloasema, joissa on uudet innokkaat työntekijät: apina, karhu ja elefantti. He varmistavat, että kaikilla asukkailla on turvallista kaupungin kaduilla ja ympäröivällä maaseudulla, jonka villi luonto houkuttelee jännittäviin retkiin. Suomeksi puhuttu animaatio.

Seuraavat jaksot: 23.04.2014 klo 12.01
MAIJA MEHILÄINEN

Suursuosittu klassikkosarja Maija mehiläinen pörrää ruutuun uudessa versiossa. Maija on utelias tyttömehiläinen, joka on innokas tutustumaan kaikkeen uuteen ympärillään. Iloinen Maija saa paljon ystäviä, mutta joutuu joskus myös tukaliin tilanteisiin niin kuin lapsilla on tapana.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 11.30
PÖRRI ORAVA

Orpo oravanpoika päätyy maatilalle kissaemon hoitoon ja kasvaa aivan omalaatuiseksi oravaksi. Seikkailut vievät Pörrin metsän eläinten seuraan ja siellä utelias ja kujeileva kurre saa uusia ystäviä, tärkeimpänä suloinen oravatyttö. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 21.04.2014 klo 13.01
TASKUVAARI

Jasonin vaarilla on taikalippis, jonka avulla hän pystyy kutistamaan itsensä taskukokoiseksi. Pikkuriikkinen vaari pystyy etsimään vaikka hamsterin lattialautojen alta ja tekemään paljon muutakin ihmeellistä. Kukaan muu ei tiedä Jasonin ja vaarin salaisuudesta, mikä tekee elämästä sekä hauskaa että jännittävää. Suomeksi puhuttu englantilainen draamakomedia.

Seuraavat jaksot: 12.06.2014 klo 17.30

Tällä sivulla on vain minuutin mittaisia maistiaispaloja Juniorin ohjelmistosta. Ohjelmat näet kokonaisina vain MTV3 Juniori -kanavalla. Ihan kaikista ohjelmista ei valitettavasti ole maistiaisia.

STARAOKEN OMAT SIVUT // FAN TZUN OMAT SIVUT


EmediateAd