Vanhemmat
MASHA JA KARHU

Vanhasta venäläisestä kansansadusta innoituksensa saanut uusi animaatiosarja. Masha-tyttönen eksyy metsään karhun talolle, mutta toisin kuin sadussa, hän laittaa kaiken hyrskyn myrskyn. Leppoisan karhun rauhallinen elämä muuttuu täysin, kun villi ja suloinen Masha järjestää karhun kotiin vilskettä ja vipinää.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 07.30
KELTAISEN KIRAHVIN ELÄINTARINOITA

Keltaisen Kirahvin eläintarinoita on 26-osainen pala-animaatiosarja. Jokaisessa jaksossa kerrotaan eri eläimestä ja kaikkiin jaksoihin sisältyy runo. Elokuvat kertovat villieläimistä tiikeristä hylkeeseen ja tutuista lemmikeistä kuten kissasta ja koirasta. Tarinat tapahtuvat eri puolilla maailmaa Borneon viidakoista Grönlannin jäätiköille. Keltainen Kirahvi on mukana kaikissa kertomuksissa. Se huolehtii ystävistään, niin eläimistä kuin ihmisistäkin ja jakaa heidän kokemuksensa.

Seuraavat jaksot: 28.01.2015 klo 08.45
FISH N' CHIPS

Fish n' Chips on vauhdikas 3D-animaatiosarja, jossa seikkailevat kuivalle maalle kaihoava Fisu-kala ja isänsä tyrannian alla elävä Kisu-kissa. Fisu ja Kisu ovat alinomaa toistensa kimpussa kiistakapulanaan Fisun esi-isän luu, jota Kisu tavoittelee mitä ovelimmin keinoin.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 16.30
CHAPLIN

Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 16.20 31.01.2015 klo 09.50
MYYRÄ

Myyrä on kuulunut pienten televisionkatsojien suosikkeihin jo vuosikymmenten ajan. Tsekkiläisen Zdenik Milerin luoma, iki-ihana Myyrä on sympaattinen ja hyväntuulinen koomikko, joka seikkailee tässä perheen pienimmillekin sopivassa klassikkopiirretyssä.

Seuraavat jaksot: 31.01.2015 klo 10.00
SEIKKAILIJA DORA

Seikkailija Dora on animaatiosarja, jota katsomalla lapset oppivat englantia! Jokaisessa jaksossa seurataan 7-vuotiaan Doran ja hänen apinaystävänsä Nuutin jännittäviä seikkailuja. Dora ja Nuuti tapaavat uusia ystäviä, kokevat jännittäviä asioita ja kohtaavat haasteellisia tilanteita, joiden ratkaisemiseen tarvitaan katsojienkin apua. Etenkin eräs viekas kettu yrittää parhaansa mukaan vaikeuttaa Doran ja Nuutin seikkailua!

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 08.02
OLLIN MERENALAISET SEIKKAILUT

Olli on pieni keltainen sukellusvene, josta tulee isona ihan oikea merenalainen tutkimusalus. Joskus Olli ei malttaisi keskittyä opetukseen, vaan harhautuu seikkailuihin aaltojen alla asustelevien ystäviensä kanssa, joskus hieman vaarallisillekin vesille.

Seuraavat jaksot:
POKÈMON

Ash on 10-vuotias poika, jonka suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Ashin ensimmäinen Pokémon on Pikachu, jolla on erittäin sähköinen luonne. Tämä japanilainen piirrossarja on puhuttu suomeksi.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 15.04 31.01.2015 klo 09.00
KOTITILAN KONKKARONKKA

Suomeksi puhuttu sarja maatilan eläimistä, joiden päivät ovat täynnä yllätyksiä ja hauskoja sattumuksia. Pääosassa seikkailevat Peppi-possu, Masi-aasi, Konsta-vuohi ja koiranpentu Peni. Innokkaiden kaverusten touhut eivät aina miellytä maatilan vanhempia eläimiä, mutta jokainen päivä opettaa uusia taitoja.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 07.03
TEINI-IKÄISET MUTANTTININJAKILPIKONNAT

Maailman kuuluisimmat mutanttikilpikonnat aivan uusissa seikkailuissa!

Seuraavat jaksot: 28.01.2015 klo 19.00
GUMBALLIN MIELETÖN MAAILMA

Gumball on poikakissa ja varsinainen vauhtiveikko, joka joutuu monenmoiseen pulaan eikä ikinä ota opikseen. Itse hän kokee olevansa vain tilanteen uhri. Gumball on myös pihkassa sarvipäiseen maapähkinä -tyttöön nimeltä Penny, joka ei täysin vastaa tunteiden paloon. Kaikesta huolimatta Gumball on luotettava ja uskollinen ystävä, joka mielettömistä seikkailuistaan huolimatta on kiltti sielu.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 19.00
MUN OMA LEMMIKKI - PONIKOULU

Kotimaisen lemmikkiohjelman neljännellä kaudella tutustutaan 20 ponin omistajaan, 20 eri poniin ja heidän yhteiseen harrastukseensa. Jokaisessa jaksossa kerrotaan ja näytetään yksi ponin hoitoon liittyvä asia. Kokonaisuutena sarja muodostaa Ponikoulun, jossa lapset kertovat omin sanoin, miten ponia tulee hoitaa.

Seuraavat jaksot:
SUPERPAHISTEN LIIGA

Humoristinen animaatiosarja joukosta hieman pöhköjä pahiksia, jotka haluaisivat hallita naapurustoaan ja lopulta koko maailmaa. Joukon johtajana on pieni sisupussi Voltar. Kavalat juonet tyssäävät kerta toisensa jälkeen, koska kaikki jäsenet ovat toivottomia tapauksia, jokainen omalla persoonallisella tavallaan. Samoissa ympyröissä pyörii myös ihan oikeita pahiksia, joiden touhut tuovat elämään oman jännityksensä.

Seuraavat jaksot: 04.02.2015 klo 18.30
GERONIMO STILTON

Huippusuosittuun italialaiseen kirjasarjaan perustuva animaatio hiiriherra Geronimo Stiltonista, joka toimii Hiiringin sanomien päätoimittajana ja haaveilee kirjailijan urasta. Hän arvostaa rauhaisaa elämää, klassista musiikkia, lukemista ja hieman golffaamista. Matkustaminen on kauhistus, aivan liian epämukavaa ja pelottavaa touhua! Mutta maailma on täynnä kummallisia tapahtumia, joita Geronimo päätyy selvittämään ja samalla tempautuu mukaan huimiin seikkailuihin.

Seuraavat jaksot: 31.01.2015 klo 15.30
YSTÄVÄMME SUSU

Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatio kertoo 7-vuotiaista ystävyksistä ja heidän seikkailuistaan merenrantakaupungin naapurustossa.

Seuraavat jaksot: 25.02.2015 klo 07.45
VIKKE VIIKINKI

Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 09.20
BEN 10

Vauhdikas sarja 10-vuotiaan Benistä, joka tavallinen elämä mullistuu, kun hän löytää leirintäalueelta oudon rannekellon ollessaan retkeilemässä serkkunsa ja isoisänsä kanssa. Omnitrix-niminen ranneke tarttuu kiinni Benin ranteeseen ja yllättäen hän huomaa pystyvänsä muuntautumaan monenlaisiksi avaruusoloiksi, joilla jokaisella on erikoiskykyjä. Huimista uusista supervoimistaan huolimatta Ben huomaa, ettei sankarina oleminen ole niin helppoa kuin hän kuvitteli. Tekstitetty suomeksi.

Seuraavat jaksot: 29.01.2015 klo 19.30
ICARLY

Amerikkalainen suomeksi puhuttu sarja, jonka pääosassa on Carly ja hänen paras ystävänsä Samantha. Tyttöjen temppuvideo päätyy vahingossa Splash Face -nettisivustolle. Hittiohjelmassa tytöt pääsevät sanomaan ja tekemään mitä mieleen juolahtaa.

Seuraavat jaksot:
HUNAJAPUPUSET

Seikkaile Sophian ja suloisten Hunajapupusten kanssa!Eräänä päivänä 14 pupua kuljetettiin omasta kodistaan, Pupumaasta ihmisten maailmaan, täyttämään heille määrättyä tehtävää, jonka Kaksi Kuningatarta antoi. Pupujen saapuessa he tapaavat ihmistytön, Sophian, ja ystävystyvät heti. Sophian unelma on tulla Euroopan parhaaksi kondiittorimestariksi. Sophia pitää puput piilossa kaikilta, jopa vanhemmiltaan, mutta asia paljastuu, kun kaikki huomaavat että puput ovat todellisia. Yhdessä he leipovat ihania makupaloja, ja jokainen Hunajapupu leipoo oman erityisherkkunsa.

Seuraavat 2 jaksoa:

Seuraavat jaksot: 01.02.2015 klo 08.45
KIOKA

Suloisessa animaatiosarjassa utelias ja mielikuvituksekas pieni Kioka-tyttö ravistaa lumisadepalloaan ja päätyy lumiseen ihmemaahan, jossa kaikki hänen rakkaat leluystävänsä heräävät eloon. Puhuttu suomeksi.

Seuraavat jaksot:
TOMMIN SUPERSOHVA

Tommi Kahelin muuttaa sisarustensa ja poliisi-äitinsä kanssa Karjaalle. Helsinkiin jää kiireinen sohvakauppias-isä. Kekseliäs Tommi perustaa päivittäisen web-lähetyksen, Tommin supersohvan, näyttääkseen isälleen ja koko Suomelle, kuinka upeaa maailman parhaimman perheen arki Karjaalla oikeasti on. Tommin ja hänen sisartensa talvinen arki rientää vauhdikkaasti ja värikkäästi, kun he tutustuvat pizzaa tuoviin avaruusolioihin, etsivät isosisko-Kaisalle coolia poikaystävää, järjestävät kaupungin parhaat juhlat ja ratkovat naapurustoa riivannutta rikosaaltoa. Kotimainen draamasarja. Tuotanto Handle Productions.

Seuraavat jaksot:
MENOPELI

Menopeli on ohjelma, jossa pelataan joka viikko viidessä lyhyessä jaksossa erä kaikkien lasten tuntemaa autokorttipeliä - livenä. Jokaisen jakson alussa juontaja ojentaa neljän kilpailijan ryhmän yhdelle jäsenelle korttipakan, josta tämä vetää kortin, jossa on auton kuva. Kortin vetänyt kilpailija lähtee tämän jälkeen kuvausryhmän kanssa tutustumaan autoonsa: he tapaavat auton omistajan, joka esittelee heille auton, kilpailija kerää tiedot korttiinsa ja luonnollisesti päästään myös koeajelulle. Viikon päätösjaksossa kilpailijat tapaavat ryhmänä ja pelaavat autokorttipeliä keräämiensä tietojen avulla.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 17.55
TASKUVAARI

Jasonin vaarilla on taikalippis, jonka avulla hän pystyy kutistamaan itsensä taskukokoiseksi. Pikkuriikkinen vaari pystyy etsimään vaikka hamsterin lattialautojen alta ja tekemään paljon muutakin ihmeellistä. Kukaan muu ei tiedä Jasonin ja vaarin salaisuudesta, mikä tekee elämästä sekä hauskaa että jännittävää. Suomeksi puhuttu englantilainen draamakomedia.

Seuraavat jaksot: 04.02.2015 klo 16.30
HORSELAND - HEPPAJENGI

Sarja kertoo neljän nokkelan kaveruksen seikkailuista jännittävässä hevosten laaksossa. Kaikilla heillä on tavoitteena tulla parhaiksi ratsastajiksi, mutta heppajengi joutuu kohtaamaan myös hankalia tilanteita, joissa rohkeus, rehellisyys ja ystävyys testataan.

Seuraavat jaksot:
WINX-KLUBI

Vauhdikas animaatiosarja teini-ikäisistä keijuista, jotka joutuvat puolustamaan hyvää energiaansa noitien pahaa vastaan. Keiju-tytöt joutuvat seikkailuihin kaikkialla maailmankaikkeudessa ja he saavat oppeja yliluonnollisille voimilleen alan parhailta kouluttajilta Alfean korkeakoulussa. Samaan aikaan noidat kouluttautuvat Pilvitornin korkeakoulussa omiin jäyniinsä... Italialaista alkuperää oleva piiretty sarja on puhuttu suomeksi.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 18.03
KULTAKALANI ON ILKIMYS

Pienen Peetu-pojan kultakala ei ole siitä ihan tavallisimmasta päästä. Amiraali Pulppu hyödyntää ovelaa mieltään ja liukasta kieltään pyrkimyksissään valloittaa maailma. Peetu taas saa todella laittaa itsensä likoon yrittäessään pelastaa kaupunkinsa, itsensä ja koko ihmiskunnan kerta toisensa jälkeen kultakalansa edesottamuksilta. Asiaa mutkistaa myös se, ettei kukaan tunnu uskovan Peetun tarinoita ilkeästä lemmikistään.

Seuraavat jaksot: 28.01.2015 klo 19.30
PETTERI-ENO

Petteri-eno on Juniorin oma temppumaakari ja rytmikone, joka vierailee studiolla sunnuntaiaamuisin. Petterin kanssa opetellaan hauskoja sirkustemppuja ja erikoistaitoja, askarrellaan ja laulellaan, sekä tehdään monenlaista muuta mukavaa. Petteri-enolla on myös harvinainen lemmikki, hassu puhuva sirkuskarhu Urmas, jota vielä hieman ujostuttaa tulla katsomaan Juniorin katsojia.

Seuraavat jaksot:
TARKASTAJA GADGET

Klassikkoanimaatio kömpelöstä, mutta onnekkaasta agentti Gadgetista, joka taistelee pahamaineista MAD-järjestöä vastaan. Gadgetin mielikuvitukselliset laitteet vakuuttavat epäilijät hänen pätevyydestään, vaikka useimmiten mysteerit ratkaisee hänen veljentyttärensä Penny ja koiransa Brain.

Seuraavat jaksot: 16.02.2015 klo 19.00
AAPON JA TIIAN SEIKKAILUT

Aapo ja Tiia asuvat suurkaupungin keskuspuistossa, kaukana ruuhkaisesta hulinasta. Heidän kotinsa on puistossa sijaitsevan järven pienellä saarella, josta löytyy kaikki mitä seikkailumieliset kaverukset voivat toivoa: yllättäviä luonnon ihmeitä ja omituisia hauskoja otuksia. Suomeksi puhuttu alle kouluikäisille suunnattu animaatiosarja perustuu Joel Stewartin lastenkirjoihin.

Seuraavat jaksot: 31.01.2015 klo 07.30
TAITOKOULU

Taitokoulu on ohjelmasarja, jossa kiinnostava julkisuuden henkilö opettaa hänelle tärkeän taidon lapsille.

Seuraavat jaksot: 29.01.2015 klo 17.15
MANSIKKA MARJA

Uusi animaatiosarja pikkutyttöjen suosikkihahmosta Mansikka Marjasta ja hänen ystävistään, jotka ovat tuttuja jo vuodesta 1977. Sarja on vuonna 2009 valmistunut moderni versio alkuperäisista tarinoista. Sarjan päähenkilöinä ovat Mansikka Marjan lisäksi pikkusisko Omelia ja Rahka-kissa.

Seuraavat jaksot:
REXI-KOIRAN SEIKKAILUT

Puolalainen klassikkoanimaatio kertoo täplikkään Rexi-koiran päivittäisistä seikkailuista lähipiirin muiden eläinten ja ihmisten kanssa. Kanat, kukot, kissat ja muut koirat tuovat monenlaista iloa ja joskus vähän harmiakin Rexin elämään. Sarja on valmistettu vuosina 1967-1988.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 10.01
PLANKTONIEN MAAILMANVALLOITUS

Meri on täynnä pikkuriikkisiä eliöitä, planktoneita, jotka haaveilevat maailmanvalloituksesta. Kolmen mikroskooppisen planktonin tiimi lähetetään isommille vesille, vaatimattomana tavoitteenaan edistää ilmastonlämpenemistä, sulattaa napajäätiköt, peittää maa veden alle ja saada näin lisää elintilaa sekä maailmanherruus! Uusi animaatiosarja käsittelee ilmastonmuutosta ja ympäristöongelmia humoristisella otteella. Maailman ensimmäinen UNESCO:n kestävän kehityksen tunnuksen saanut animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 29.01.2015 klo 17.45
ROBOTTIJENGI

Uusi animaatiosarja jännittävästä elämästä robotiikkaan keskittyvässä teknisessä koulussa. Sarjan lapsinerosankari koulukavereineen kohtaa monenlaisia päivittäisiä vastoinkäymisiä, joista selvitään neuvokkuuden ja itse rakentamiensa robottien avulla.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 17.00
RICHARD SCARRYN TOUHUKAS MAAILMA

Kaikille tuttu klassikkosarja, jossa Hessu-kissa, Mato Matala, Gorilla Banaani ja muut Richard Scarryn riemastuttavat hahmot seikkailevat jälleen Touhulan kaupungissa.

Seuraavat jaksot:
KASPERIN KAUHUKOULU

Ystävällinen Kasper-kummitus on niin lasten kuin aikuisten rakastama sarjakuvien ja piirrettyjen hahmo, joka on aina mieluummin hankkinut ystäviä kuin pelotellut ketään. Nyt Kasper on saanut oman seikkailuntäyteisen sarjan, jossa kaamea kauhukoulu koettaa muokata ihmisistä pelottavia koneita...!

Seuraavat jaksot: 29.01.2015 klo 17.00
MAIJA MEHILÄINEN

Suursuosittu klassikkosarja Maija mehiläinen pörrää ruutuun uudessa versiossa. Maija on utelias tyttömehiläinen, joka on innokas tutustumaan kaikkeen uuteen ympärillään. Iloinen Maija saa paljon ystäviä, mutta joutuu joskus myös tukaliin tilanteisiin niin kuin lapsilla on tapana.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 09.35
OGGI JA TORAKAT

Oggi on laiskanpuoleinen kissa, joka pitää erityisesti TV:n katsomisesta ja syömisestä. Oggin rauhallisia päiviä häiritsevät hassut torakat, jotka tuovat Oggin päivään roppakaupalla naurua ja toimintaa.

Seuraavat jaksot: 28.01.2015 klo 17.00
PEPPI PITKÄTOSSU

Maailman vahvin tyttö Peppi Pitkätossu seikkailee suomeksi puhutussa kanadalaisessa animaatiosarjassa, joka perustuu Astrid Lindgrenin ihastuttaviin kirjoihin. Kekseliäs Peppi asuu Huvikumpu-nimisessä talossaan pilkullisen hevosensa ja apinansa, Herra Tossavaisen kanssa. Naapurin lapset Annika ja Tommi pääsevät mukaan Pepin huimiin seikkailuihin, joita ihmettelevät konstaapelit Kling ja Klang, Rouva Rissanen ja muut kylän asukkaat.

Seuraavat jaksot: 31.01.2015 klo 15.01
KUNG FU PANDA

Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia tunkeilijoilta.

Seuraavat jaksot:
LUCKY LUKEN UUDET SEIKKAILUT

Supersuosittu sarjakuvasankari, varjoaan nopeampi Lucky Luke seikkailee taas. Maailman fiksuin hevonen Jolly Jumper vie vaeltavaa cowboyta pitkin Villiä länttä, jossa rosvot mellastavat ja apua tarvitaan. Usein matkaan liittyy maailman vähä-älyisin koira Rantanplan ja suunnitelmat muuttuvat, kun aina pahoissa aikeissa liikkuvat Daltonin veljekset ilmestyvät kuvioihin.

Seuraavat jaksot:
GISELE JA EKOTYTÖT

Huippumalli Gisele Bündchenin ideoima sarja innostaa tyttöjä ympäristönsuojeluun. Kouluikäisille suunnatussa animaatiosarjassa yhdistyvät muoti, ystävyys ja tärkeät ympäristöasiat. Gisele ja hänen supervoimilla varustettu tiiminsä saavat kussakin jaksossa tehtävän pelastaa palan maailmaa. Pelastuskohteina ovat mm. sademetsät ja vesistöt. Sarja on suomeksi puhuttu.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 18.55
HELLO KITTY: OMENAPUUMETSÄ JA LUMOTTU MAA

Supersuosittu Kitty seikkailee nyt Lumotussa maassa! Kitty ja Mimmi ovat Omenapuumetsässä, jossa he eivät ole käyneet pitkään aikaan. Heitä varoitetaan menemästä "merkilliseen metsään", sillä siellä tapahtuu nyt todella outoja asioita. Silti Kitty ja Mimmi seuraavat liito-oravia metsään - ja Mimmi katoaa! Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat 2 jaksoa:

Seuraavat jaksot: 01.02.2015 klo 08.35
KORISJENGI

Suomeksi puhuttu animaatiosarja kuuluisasta koripallotähdestä Tony Parkerista ja tämän luotsaamasta katukorisjoukkueesta. Joukkueessa pelaa viisi lahjakasta nuorta, joiden tavoitteena on päästä katukorisliigan loppuotteluihin.

Seuraavat jaksot: 06.02.2015 klo 19.00
MIMMIKOTO

Mimmikoto koostuu erilaisista toimintatuokioista kuten askartelu ja leipominen, joita lapset voivat toteuttaa kotona joko yksin tai yhdessä vanhemman kanssa, sekä animoiduista musiikkisaduista. Musiikillinen pohja ja suomalaisiin kansansatuihin perustuvat musiikkisatuanimaatiot tulevat Mimmit-yhtyeen (Pauliina Lerche ja Hannamari Luukkanen) tuotannosta, jotka myös ovat ohjelman vetäjiä.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 10.15
MONA VAMPYYRI

Suomeksi puhuttu kanadalainen piirrossarja. Mona on omalaatuinen ja utelias 10-vuotias tyttö, joka rakastaa kaikkea jännittävää ja kammottavaa. Mielikuvituksessaan Mona on varma, että kotikaupunkia hallitsevat ilkeät hirmut. Kun jossain on ratkaistava karmea mysteeri, Monasta tulee vampyyri, joka ei pelkää mitään!

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 15.55
BIBI JA TIINA

Bibi ja Tiina ovat hevoshullut kaverukset, jotka ovat aina valmiina seikkailuun! Hevostensa Amadeuksen ja Sabrinan kanssa he ovat rohkea parivaljakko, joka rientää auttamaan hädässä olevia eläimiä ja ihmisiä. Ja kun tilanne menee hankalaksi, Bibin taikavoimille on käyttöä. Suomeksi puhuttu saksalainen animaatiosarja.

Seuraavat jaksot:
PROFESSORI BALTHAZAR

Klassikkoanimaatio kertoo lempeästä ja nokkelasta professori Balthazarista, joka keksii ihmekoneensa avulla ratkaisun kaikkiin pulmiin. Balthazar opettaa esimerkillään kuinka mielikuvituksella ja luovuudella ratkaistaan hankalatkin tilanteet. Kroatiassa vuosina 1967-1974 tuotettu animaatiosarja on uudistettu vuonna 2007.

Seuraavat jaksot: 01.02.2015 klo 14.45
PUUHA-PETE

Iloinen rakentaja Puuha-Pete ja hänen kaverinsa Nosse ja Kippi sekä muut puuhakkaat työmaakoneet pitävät huolta siitä, ettei yksikään remonttihomma eikä kaivuutyö jää tekemättä. Pete ystävineen suoriutuu eteen tulevista kommelluksista ja haasteista leikiten! Suomeksi puhuttu englantilainen animaatiosarja.

Seuraavat jaksot:
PIKKU PIKO

Selviytymisopas joka pojalle ja tytölle! Belgialaiseen sarjakuvaan perustuva animaatiosarja, jonka pääosassa on kahdeksanvuotias nokkelasanainen Piko. Joka jaksossa kepposiin valmis Piko keksii keinot, vaikeuksien uhallakin, selviytyä arkipäivän haasteista.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 17.45
INK - IHMENAPPULOIDEN KERHO

Pelastaakseen huippusuositun Pinkertonin koulun kamalan rehtorin suunnitelmilta neljä oppilasta perustaa salaisen kerhon. Hauska animaatiosarja, jossa hulluimmatkin keksinnöt pääsevät käyttöön, kun rehtorin juonille täytyy keksiä vastaisku. Jokaisen jakson lopussa Tiedekerhossa opitaan luonnontieteitä ja tekniikkaa hauskalla tavalla.

Seuraavat jaksot:
HALINALLET

Rakastetut värikkäät Halinallet jatkavat opettavaisia ja hyväntuulisia seikkailujaan uudella teknologialla tehdyssä sarjassa, entistäkin suloisempina!

Seuraavat jaksot: 28.01.2015 klo 08.01
ELLA ELEFANTTI

Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan.

Seuraavat jaksot: 01.02.2015 klo 08.05 11.02.2015 klo 07.00
RASTAHIIRI

Rastahiiri bändeineen ratkoo rikoksia sekä musisoi brittiläisessä tuoreessa animaatiosarjassa. Suomeksi puhuttu.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 08.33
SHEZOW

Kaksitoistavuotias Guy löytää sormuksen, joka muuttaa hänet mahtavaksi supersankariksi. Siinä on vain yksi mutta:Supervoimien lisäksi Guy saa samalla ylleen tytöille tarkoitetun supersankaripuvun! Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 29.01.2015 klo 18.45
TESSU

Tessu-koira seikkailee palkitussa animaatiosarjassa, joka perustuu englantilaisen Mick Inkpenin rakastettuihin kirjoihin.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 08.45
KAUPUNGIN SANKARIT

Alle kouluikäisille suunnattu sarja, jossa pelastusajoneuvot seikkailevat pikkukaupungissa, missä jokainen voi olla sankari. Pauli Poliisiauto ja Bella Paloauto auttavat kaupunkilaisia löytämään varkaita, sammuttamaan tulipaloja ja ratkaisemaan mysteerejä. Kaupungissa asuu myös Kolhu-korppi, paikan epäonnisin lintu. Sarja on suomeksi puhuttu.

Seuraavat jaksot: 30.01.2015 klo 07.15
MUNAMIES

Putous-sarjasta tuttu Munamies seikkailee nyt Juniorilla. Munamiehen maailmassa riittää vauhtia ja jänniä tilanteita erilaisissa paikoissa kuten pankissa, lääkärillä tai varastolla.

Seuraavat jaksot:
PIKKU PRINSSI

Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja perustuu Antoine de Saint-Exupéryn vuonna 1943 julkaisemaan klassikkokirjaan. Huima ja mielikuvituksellinen seikkailu alkaa, kun jättimäinen universaali myrsky on vienyt Pikku Prinssin ystävineen pois asteroidiltaan. He matkustavat planeetalta toiselle Linnunradan poikki löytääkseen oikean tien takaisin kotiin. Tästä alkaa taianomainen matka Pikku Prinssille ja katsojille.

Seuraavat jaksot:
MUUMIEN MAAILMA

Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Seuraavat jaksot: 03.02.2015 klo 13.00
TINTIN SEIKKAILUT

Sarjakuvakirjoista kaikkien tuntema Tintti seikkailee tässä ranskalaista alkuperää olevassa 39-osaisessa animaatiossa yhdessä koiransa Miloun kanssa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 18.30
EVELIINA KOO, EIKÖS JOO

Uusi suomeksi dubattu brittiläinen live action sarja alle kouluikäisille. Eveliina Koo ja hänen Kaikentietokeskuksensa löytää vastauksen kaikkiin lasten esittämiin kysymyksiin. Eveliinalla on monenlaisia apureita, joilla kaikilla on paljon tietoa, oikeaa ja väärää. Lopulta vastaus kysymykseen saadaan keräämällä oikeat tiedonmuruset yhteen. Kun tietää mikä on väärin, ymmärtää mikä on oikein.

Seuraavat jaksot:
1001 YÖN TARINAT

Animaatiosarja 1001 yön tarinat tuo vanhat arabialaiset sadut ruutuun nykyaikaisena versiona. Sinbad, Aladdin ja Ali Baba sekä muut tarujen sankarit seikkailevat kiehtovissa ja hauskoissa tarinoissa, joissa vilisee merenneitoja, keisareita, lampun henkiä ja muita mielikuvituksellisia satuhahmoja.

Seuraavat jaksot:
PAAVO PESUSIENI

Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg.

Seuraavat jaksot:
KAISLIKON VÄEN TALVI

Englantilaisen Kenneth Grahamen luomiin hahmoihin ja William Horwoodin kirjoittamaan kirjaan perustuva piirretty. Tarina sijoittuu Englannin maaseudulle, jossa touhukas Herra Rupikonna, rauhallinen Rotta, viisas Mäyrä ja hermostunut Myyrä seikkailevat tällä kertaa talvisessa Jokivarressa. Sarja on suomeksi puhuttu.

Seuraavat jaksot:
PALOMIES SAMI

Suursuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat kaupungin turvallisuudesta neuvomalla ja opastamalla, sekä nopealla toiminnalla. Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä, maalla, merellä ja ilmassa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. 3. tuotantokausi.

Seuraavat jaksot:
MOFY

Japanilaiseen kirjasarjaan perustuva animaatio, jossa vanupallossa asuva ujo tyttökani Mofy seikkailee ystäviensä kanssa. Puhuttu suomeksi.

Seuraavat jaksot: 29.01.2015 klo 07.40
CODE LYOKO: EVOLUTION

Suosittu Code Lyoko on saanut jatkoa! Code Lyoko: Evolution jatkaa tarinaa vuotta myöhemmin siitä, mihin Code Lyoko jäi. Lyoko-taistelijat ovat luulleet päässeensä Xanasta, mutta tämä onkin palannut entistä vahvempana. Porukan on käynnistettävä supertietokone uudelleen ja palattava Lyoko-planeetalle taistelemaan tekoälyä vastaan. Uutuutena Code Lyoko: Evolution -sarjassa on yhdistetty animaatiota ja oikeita näyttelijöitä.

Seuraavat jaksot:
PORORO

Kaukana ihmisten ilmoilta on rauhallinen, lumen peittämä saari. Metsässä saaren keskellä on pieni, eläinten asuttama kylä. Kukaan ei tiedä kuinka eläimet tulivat saarelle, mutta ne päätyivät elämään yhdessä saaren ainoassa kolkassa, jossa aurinko paistaa lämpimämmin eikä tuuli puhalla niin kylmästi. Tässä kylässä elää ystävineen Pororo, utelias ja vallaton pieni pingviini. Korealainen suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot:
CHUGGINGTON

BBC:llä syksyllä 2008 aloittanut uusi pienille pojille suunnattu vauhdikas ja värikäs 3D-animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 09.50 01.02.2015 klo 08.20
KEKSIJÄKYLÄN LOTTA

Pieni lintu Pippo jää jälkeen parvestaan talvimuuttomatkalla etelään ja laskeutuu Keksijäkylän Lotan savupiippuun. Lotta päättää viedä Pipon parvensa luo. Lotan isä onkin juuri sopivasti saanut valmiiksi lentävän koneen. Isän ystävä, vanha matkaajakoira Klaus, kutsutaan matkalle mukaan, ja näin jännittävä matka kohti etelää alkaa.

Seuraavat jaksot: 02.02.2015 klo 07.40
JUNIORIN 10 KYSYMYSTÄ

Juniorin 10 kysymystä on tietovisa, missä voi voittaa itselleen vuoden Juniori-tietäjän tittelin. Joka viikonloppu neljä Juniorin katsojaa ottaa mittaa toisistaan Junnun ja Nupun kannustamana. Visaa juontaa Annika.

Seuraavat jaksot:
RYHMYMAAN TAIKAKIRJA

Ryhmymaan kristallista tutut hahmot jatkavat hulvatonta seikkailuaan. Prinsessa Gwendolyn on yhä kirottu, ja tällä kertaa sankarit jahtaavat Suurta taikakirjaa ja siinä lukevaa parannusloitsua. Ritareiden aikaan sijoittuva suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 16.45
KOTIVIIDAKON KUNINGAS

Animaatiosarja leijonaperheestä, jossa äitileijona on koko päivän töissä ja isäleijona hoitaa kotia sekä seitsemää vilkasta pentua. Kaikki keinot on käytettävä, jotta huusholli ei ajaudu täydelliseen kaaokseen, kaikilla lapsilla riittää hauskaa puuhaa ja hankaliin kysymyksiin löytyy vastaukset. Onneksi isäleijona osaa tehdä vaikka vesipuiston olohuoneeseen ja selittää miksi kuu ei tipu taivaalta. Suomeksi puhuttu saksalainen animaatio.

Seuraavat jaksot: 28.01.2015 klo 08.31
VAMPYYRIKOULU

Suomeksi puhuttu animaatiosarja nokkelasta ja ystävällisestä vampyyripoika Oskarista, joka käy vampyyrikoulua hylätyssä vanhassa linnassa. Kaikki vampyyritouhut eivät kuitenkaan Oskaria innosta ja hän suorastaan kammoaa verta! Kouluikäisille suunnattu humoristinen sarja kertoo kommelluksista, joihin erilaiset kummajaislapset joutuvat opetellessaan olemaan oikeasti pelottavia.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 17.30
VJ DJ

VJ on 13-vuotias musiikkia rakastava tyttö, oikealta nimeltään Viivi-Juulia. VJ on huippusuosittu DJ, mutta vain omassa pikku huoneessaan, jossa hän miksaa ja skrätsää haaveillen tähteydestä. Aina kun mahdollista hän auttaa paikallisessa musiikkikaupassa, koska musiikki on hänelle koko elämä.Suomeksi puhuttu australialainen animaatiosarja.

Seuraavat jaksot:
PIKKUKOKKIKOULU

Piirrossarjassa Salla ja Olli laittavat ruokaa aikuisen Mikan opastuksella. Sarjan aikana he (niin kuin katsojatkin) oppivat laittamaan 13 alkuruokaa, pääruokaa ja jälkiruokaa. Hyvää ruokahalua!

Seuraavat jaksot:
TI-TI NALLE: KARAOKE

Ti-Ti Nallen Karaokessa voit itsekin laulaa Riitan mukana tuttuja iloisia ja opettavaisia lauluja.

Seuraavat jaksot: 14.02.2015 klo 11.55
POSSU JA KÄRPÄNEN

Kouluikäisille suunnattu animaatiosarja possun ja kärpäsen ystävyydestä. Uutta hienostuneempaa sikaelämää tavoitteleva Possu toivoisi, että Kärpänen jättäisi hänet rauhaan. Kärpänen on kuitenkin päättänyt, että Possu on hänen paras ystävänsä ja täydellinen juuri sellaisena kuin on, sorkat mudassa. Sarja on suomeksi puhuttu.

Seuraavat jaksot:
LINUS

Pienenpieni lokinpoika Linus asustelee valaan selässä, eikä tiedä osaavansa lentää. Linuksella on hyviä ystäviä, kuten hassunkurinen jänis Bella ja vauvavalas Jambo. Heidän kanssaan hän keksii hauskaa touhua ihastuttavalla saarella, josta löytyy monenmoisia mukavia otuksia. Linuksella on taikatasku, josta löytyy melkein mitä tahansa tarpeellista, kuten lentävä matto tai kaukoputki. Korealainen animaatio, joka sopii myös perheen kaikkien pienimmille.

Seuraavat jaksot: 29.01.2015 klo 07.30
MIA JA MINÄ

Sarjassa seurataan Mian kaksoiselämää maagisessa Centopiassa hyvän puolesta taistelevana keijuna ja oikeassa maailmassa tavallisena tyttönä, joka yrittää sopeutua uuteen kouluunsa. Mia on lukenut vanhasta kirjasta tarinoita mystisestä Centopiasta. Isänsä keksinnön avulla Mia siirtää itsensä keijujen, haltijoiden ja yksisarvisten ihmeelliseen maailmaan, jossa idylliä rikkoo pahan kuningattaren Panthean aikeet. Hän haluaa vangita yksisarviset ja käyttää niiden taikavoimaa säilyttääkseen ikuisen nuoruutensa.

Seuraavat jaksot:
ARTTU

Palkittu animaatiosarja, joka perustuu Marc Brownin suosittuihin lastenkirjoihin. Arttu on iloinen 8-vuotias koulupoika, jonka päivät täyttyvät hauskoista leikeistä kavereiden Paten, Fransinan ja Alanin kanssa. Artulla on myös kaksi pikkusiskoa ja lemmikkikoira. Joskus tulee eteen harmejakin: koulut kovikset ja kamalien kaksosten vahtiminen. Artun seurassa opitaan, että kaikki pulmat ratkeavat, kun on hyvää tahtoa, mielikuvitusta ja huumoria.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 13.00
TELETAPIT

Tiivi-Taavi, Hipsu, Laalaa ja Pai ovat teletappeja, jotka asustavat aurinkoisella ruohikkokentällä Teletappimaassa. He ovat kaikki eri värisiä ja heillä on vatsassaan televisioruutu, josta näkyy joskus ohjelmia oikeista lapsista. Apurina teletapeilla on robotti-imuri Nuu-nuu. Suomeksi puhuttu ohjelmasarja perheen pienimmille.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 06.00
VIISIKKO

Enid Blytonin ajattomiin tarinoihin perustuvassa klassikkosarjassa seurataan neljän lapsen - Julianin, Dickin, Annen ja Georgen - sekä heidän koiransa Timmyn urotöitä. Viisikon retkillä ratkotaan mysteereitä ja salakirjoituksia, seikkaillaan kummitustaloissa ja salaisissa käytävissä, joihin salakuljettajat ja timattivarkaat piilottavat saaliitaan. Lapset joutuvat laittamaan kaiken nokkeluutensa peliin selviytyäkseen hankalista tilanteista. Ohjelma on tekstitetty suomeksi.

Seuraavat jaksot:
PIKKU KUNKKU

Pikku kunkku on 5-vuotias kruunupää, joka asustaa pienessä linnassa keskellä suurta puutarhaa. Siellä viihtyvät myös hänen eläinystävänsä. Pikku kunkku ei ehdi tehdä vakavia hallitsijan hommia, vaan tutkii mieluummin ympäristönsä ihmeellisiä asioita ja saa päähänsä hassuja ideoita, kuten karkkipuun kasvattaminen. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot:
SHERLOCK - LASTEN SALAPOLIISISEIKKAILU

Kotimainen salapoliisiseikkailu, jossa lapset pääsevät testaamaan mestarietsiväntaitojaan. Jokaisessa jaksossa kaksi joukkuetta vierailee mielenkiintoisella työpaikalla ja yrittää selvittää, kuka työntekijöistä ei ole oikeasti se, joka väittää olevansa. Joukkueet tapaavat työntekijöitä ja keksivät heille kysymyksiä, joiden avulla he yrittävät paljastaa huijarin.

Seuraavat jaksot:
MIMOSA JA PETTERI

Mimosa on energinen ja utelias inuiittityttö. Hänen ystävänsä Petteri on rauhallinen ja leppoisa pingviini, joka suostuu Mimosan mieliksi leikkimään supervoimilla varustettua sankaria. Luvassa on vauhdikkaita seikkailuja lumisessa ympäristössä.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 07.45
PUNTTI JA PIIPERTÄJÄT

Jättiläinen Puntti arvailee minkä esineen kuvion pikkuruiset punalakkiset piipertäjät muodostavat. Hyväntuulinen arvausleikki perheen pienimmille.

Seuraavat jaksot:
PÖRRI ORAVA

Orpo oravanpoika päätyy maatilalle kissaemon hoitoon ja kasvaa aivan omalaatuiseksi oravaksi. Seikkailut vievät Pörrin metsän eläinten seuraan ja siellä utelias ja kujeileva kurre saa uusia ystäviä, tärkeimpänä suloinen oravatyttö. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot:
MADAGASCARIN PINGVIINIT

Madagascar-elokuvaan perustuva suomeksi puhuttu animaatiosarja, jossa New Yorkin eläintarhan asukit käyvät jatkuvaa nahistelua siitä, kuka onkaan eläintarhan valtias. Pingviinien valiojoukko - Kowalski, Rico, Alokas ja Kippari - puolustaa innokkaasti asemiaan ja keksii ratkaisut tukalissakin paikoissa, vaikka useimmiten heidän omaperäinen kekseliäisyytensä johtaa entistä hullumpiin tilanteisiin. Mikään vastoinkäyminen ei kuitenkaaan masenna näitä toimintasankareita.

Seuraavat jaksot:
OUNOU!

Hullunhauskassa piilokamerasarjassa lapset höynäyttävät aikuisia monin eri tavoin.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 17.15
AVARUUSPINGVIINIT

Kaksoset Jaakko ja Milla viettävät kesän omalaatuisen mumminsa luona mökissä, josta löytyy neljän hullunkurisen pingviinin miehittämä avaruusalus. Lapset kokevat pingviinien matkassa huimia seikkailuja - tai ehkä kaikki onkin vain unta? Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot:
MANON

Manon on suloinen lettipäinen tyttö, joka elää maatilalla ja rakastaa kaikkia eläinystäviään ainakin yhtä paljon kuin pilkullista mekkoaan. Manonin aurinkoisiin päiviin mahtuu monta seikkailua, jotka hän jakaa Bingo-koiran, Melba-kissan ja muiden iloisten eläinystäviensä kanssa! Manon on tomera ja hauska haaveilija, jonka kanssa vietetty päivä jättää hyvän mielen. Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot:
MOKON SUURI MAAILMA

Marc Boutavantin palkittuun lastenkirjaan perustuva animaatiosarja karhusta, joka kiertää tutustumassa eri maihin ja kulttuureihin ja saa matkoillaan paljon uusia ystäviä.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 09.02
KAISLAN KOMERO

Kaisla on 4-vuotias tyttö, jonka komerosta löytyy vaatteita ihan mihin tarkoitukseen tahansa, prinsessalle, palomiehelle, intiaanille tai vaikka ballerinalle! Uusien vaatteiden myötä Kaisla ja hänen ystävänsä voivat hypätä mukaan seikkailuun mielikuvitusmaailmaan, jossa riittää jännittäviä tapahtumia ja paljon uutta opittavaa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 07.15
KATTI KAIKEN TIETÄÄ!

Dr. Seussin maailmankuuluihin lastenkirjoihin perustuva uusi animaatiosarja tietäväisestä ja uteliaasta kissasta. Yhdessä 6-vuotiaiden Nickin ja Sallyn kanssa hän lentää ihmeellisellä kulkuneuvollaan opettaen lapsille tarpeellisia ja yllättäviä asioita ympäröivästä maailmasta. Mukana matkassa on myös lemmikkikala ja kaksi sähäkkää kaverusta, Eka ja Toka.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 12.01 31.01.2015 klo 08.30
KAISLIKOSSA SUHISEE

Englantilaisen Kenneth Grahamen lastenkirjaan perustuva piirretty. Tarina sijoittuu Englannin maaseudulle Jokivarteen, jossa touhukas Herra Rupikonna, rauhallinen Rotta, viisas Mäyrä ja hermostunut Myyrä elävät sopuisasti. Leppoisaa maalaiselämää häiritsevät vain pahanilkiset Kärpät.Sarja on suomeksi puhuttu.

Seuraavat jaksot:
MANSIKKA-MARJA 2D

Mansikka-Marja on kaikkien tuntema pikkutyttöjen suosikkihahmo. Hänen elämänsä parhaat ystävät ovat pikkusisko Omelia ja Rahka-kissa. Seikkailuissaan he joutuvat hassuihin ja ihmeellisiin paikkoihin - kuten Keksinkulmaan. Matkan varrella hän saa myös valloittavia uusia ystäviä, kuten Nektariinan, Marengin ja Kinkerin.

Seuraavat jaksot: 31.01.2015 klo 08.56
STARAOKE-LAULUPELI

Kaikenikäisille lapsenmielisille suunnattu peliohjelma. Laulamalla mahdollisimman oikein ohjataan ruudussa samanaikaisesti näkyviä piirroshahmoja menemään läpi annetun reitin. Mukana jaksoissa aina eri kilpailijat. Ohjelman vetäjänä toimii Kana.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 11.45
MIFFY JA YSTÄVÄT

Alle kouluikäisille suunnattu animaatiosarja pienestä jänötytöstä, hänen perheestään ja ystävistään. Sarja perustuu hollantilaisen kirjailijan ja kuvittajan Dick Brunan lastenkirjoihin, joista ensimmäinen julkaistiin jo 1955. Selkeän yksinkertainen kuvitus ja ihastuttavast tarinat ovat hurmanneet perheen pienimpiä ympäri maailmaa yli 40 kielellä.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 06.55
CODE LYOKO

Code Lyoko kertoo neljästä koululaisesta, jotka käyvät koulua sisäoppilaitoksessa. Yumi, Jeremy, Odd ja Ulrich löytävät vanhasta koulunsa vieressä olevasta tehtaasta suuren supertietokoneen. Pian he huomaavatkin, että supertietokoneen avulla he pääsevät Lyoko-nimiselle planeetalle - tästä alkaa suuri seikkailu!

Seuraavat jaksot:
SOITTOTUNTI

Soittotunnin jokaisessa osassa esitellään yksi lapsille ensimmäiseksi soittimeksi soveltuva soitin. Ohjelmasarjan juontaja Pekka Laukkarinen vierailee jokaisessa jaksossa kyseisen soittimen soittotunnilla opettajan ja oppilaan luona ja tapaa työkseen soittavan ihmisen. Lisäksi käydään musiikkikaupassa tutustumassa soittimiin ja Pekka kokeilee myös itse millaista soittimia on soittaa!

Seuraavat jaksot: 31.01.2015 klo 13.25
MAIJA MEHILÄINEN

Suursuosittu klassikkosarja Maija mehiläinen pörrää ruutuun uudestaan dubattuna versiona. Maija on utelias tyttömehiläinen, joka on innokas tutustumaan kaikkeen uuteen ympärillään. Iloinen Maija saa paljon ystäviä, mutta joutuu joskus myös tukaliin tilanteisiin niin kuin lapsilla on tapana.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 09.35
JUMMI JAMMI

Jummi Jammi on kekseliäs lastensarja, jossa korostuvat erityisesti oppiminen ja leikkiminen musiikin, satujen ja vuorovaikutteisuuden avulla. Sarja kertoo siskosta ja veljestä, Jammista ja Sanista ja heidän jännittävistä leluistaan, jotka taianomaisesti heräävät henkiin.

Seuraavat jaksot:
TUOMAS VETURI

Tuomas Veturi on iloinen höyryveturi, joka seikkailee hauskoissa ja värikkäissä tarinoissa veturi-, helikopteri- ja bussiystäviensä kanssa. Tuomas ystävineen asuu idyllisellä saarella, jossa seikkailuja riittää jokaiselle päivälle. Suosittu englantilainen sarja perustuu rakastettuihin Tuomas Veturi -kirjoihin. Puhuttu suomeksi.

Seuraavat jaksot:
IDAN PUUTARHA

Kotimaisessa kouluikäisille suunnatussa ohjelmassa tutustutaan kotipuutarhan antimiin, opetellaan niiden kasvatusta ja lopuksi valmistetaan yllättäviä, mutta helppoja ja herkullisia ruokia, jotka sopivat pienillekin kotikokeille. Juontajana toimii Junior MasterChefin voittaja Ida O'Mahoney yhdessä äitinsä Annan kanssa.

Seuraavat jaksot:
BEYBLADE: METAL FURY

Tässä animesarjassa myyttiset henget tuovat taianomaisen lisänsä kiekkokisoihin, joissa kohtaavat hyrrätaitojen parhaat mestarit. Gingka Haganen elämä mullistuu täysin, kun hän saa kuulla olevansa yksi legendojen bleidaajista. Nyt Gingkan ja hänen ystäviensä on kierrättävä turnauksia ympäri maailman löytääkseen muut legendojen bleidaajat, sillä vain he voivat kukistaa tuhon jumala Nemesiksen.

Seuraavat jaksot:
ELÄIMET PELISSÄ

Kotimainen eläinaiheinen koko perheen tietokilpailuohjelma. Joka jaksossa Espoon Margretebergin tallille saapuu kilpailemaan kaksi joukkuetta, joissa on lapsi ja hänen parinaan toinen vanhemmista tai muu läheinen aikuinen. Mukana on myös perheen lemmikki. Juontajana Lauri Salovaara.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 14.01
KASSU-KISSA

Klassikkoanimaatio kertoo sattumuksista Kulmatalossa, jossa asustaa omaperäinen kissa ystävineen. Värikkääseen joukkoon kuuluvat mm. etana, kenguru, ranskalainen koira ja vaaleanpunainen lohikäärme. Kulmatalon puutarhan laidalta löytyy myös mehiläispesä ja naapureina asustaa rottapariskunta lapsineen.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 08.55
TAKKUTARHA

Ville ja Jonna ovat parhaat kaverukset, jotka asustelevat omituisten otusten maailmassa. Ville on pörröinen karvispoika, jolle sattuu kommelluksia, mutta Jonna tulee apuun aina kun tarvitaan. Koulukaveri Junnu taas on ihastunut Jonnaan ja yrittää jatkuvasti nolata Villeä, mutta päätyy itse lopulta noloon tilanteeseen eikä koskaan opi. Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot:
HAUSKAT ELÄINPERHEET

Kotimainen eläinohjelma, jossa näyttelijä Juha Varis hauskuuttaa suomalaisten villieläinten äänenä. Ohjelmassa tapaamme mm. kisaavia karhuja, taistelevia metsoja ja hellyyttäviä ketunpoikasia.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 07.40
VAN DOGH

Van Dogh maalaa taulujaan auringonkukkaniityn keskellä, kun kolme kaverusta Won, Pan ja Kit saapuvat paikalle polkupyörällään. Taikapensselin avulla taulu muuttuu hauskaksi kuva-arvoitukseksi, jonka lapset ja Van Dogh yhdessä selvittävät. Alle kouluikäisille suunnattu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 08.25
HOPLA

Hopla on perheen pienimmille tarkoitettu animaatiosarja. Hopla on suloinen jänis, joka ystäviensä Onki-possun, Nina-nallen ja Lola-kisun kanssa elää pikkulasten arjessa mukana. Ohjelma tuo värikkäiden kuvien ja musiikin avulla esiin jokapäiväisiä käytännön asioita.

Seuraavat jaksot: 31.01.2015 klo 06.00
UNKARILAINEN SATUKIRJA

Suomeksi puhuttu viehättävä animaatiosarja vanhoista unkarilaisista kansansaduista. Sadut on kerätty eri puolilta Unkaria ja eri alueiden piirteet näkyvät taustaväreissä, kuvioissa ja hahmojen puvuissa.

Seuraavat jaksot: 31.01.2015 klo 13.40
NOITATYTTÖ BIBI

Vauhdikas animaatiosarja 12-vuotiaasta Bibistä, joka on perinyt äidiltään Barbaralta taikavoimia. Noitatyttö Bibi ja hänen taikaluutansa Omppu ovat vasta aloittelijoita taikavoimien käytössä ja siitä seuraa monia hauskoja tilanteita. Sarja on suomeksi puhuttu.

Seuraavat jaksot:
VIIDAKON VEIJARIT

Uutiskatsaus viidakosta. Tiikeriksi itseään luuleva Mauri-pingviini, Mikke-gorilla ja muut viidakon veijarit paljastavat mitä viidakossa todella tapahtuu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 31.01.2015 klo 16.55
KUNINGAS ARTHURIN KATASTROFIT

Komediallinen seikkailusarja Kuningas Arthurista, monien epäonnisten retkien sankarista. Arthurin rohkeudella ja innokkuudella ei ole rajoja hänen hankkiessaan eksoottisia lahjoja vaativalle prinsessa Guineverelle, josta Arthur toivoo itselleen kuningatarta. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 14.32
JUNIORIN AAMUJUMPPA

Aamujumpata voi koska tahansa. Lähde mukaan seikkailemaan, juontajien kanssa jumppaamaan!

Seuraavat jaksot:
ONNENPÄIVÄ: VIESTIKESKUS

Viestikeskus on pullollaan katsojien hauskoja viestejä.

Seuraavat jaksot:
JUNIORIJUMPPA

Venytys, venytys, hyppy ja pomppu, mallia näyttävät Junnu ja Nuppu!

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 08.30
ONNENPÄIVÄ: POSTIPÄIVÄ

Juniorin Postipäivässä iloiset juontajat näyttävät lasten lähettämiä piirustuksia.

Seuraavat jaksot:
BENJAMIN

Suosittu saksalainen animaatiohahmo Benjamin elefantti seikkailee Juniorilla! Benjamin on aivan ainutlaatuinen eläintarhan asukki, hän osaa puhua ihmisten kieltä. Kiltti ja ystävällinen, mutta hieman kömpelö Benjamin on aina valmis auttamaan.

Seuraavat jaksot: 27.01.2015 klo 10.30
SAKARIN SATUVETURI

Alle kouluikäisen animaatiosarjassa hurmaavat pehmoeläimet matkustavat Sakarin tarinajunalla lukunurkkaukseen kuuntelemaan yhdessä uutta satua. Maagisen kirjan sivuille pääsevät myös ihmislapset seikkailemaan. Sarja innostaa lapsia kirjojen pariin ja auttaa kehittämään mielikuvitusta.

Seuraavat jaksot: 29.01.2015 klo 09.01

Tällä sivulla on vain minuutin mittaisia maistiaispaloja Juniorin ohjelmistosta. Ohjelmat näet kokonaisina vain MTV Juniori -kanavalla, sekä osan ohjemista
LASTEN KATSOMOSSA .


EmediateAd